A POSeidon Szlovákiában

A JUSTICE Security tovább terjeszkedik.

A JUSTICE Security által kifejlesztett és a szakma által „Az Év Biztonságvédelmi Megoldása” címmel kitüntetett POSeidon kasszafelügyeleti rendszer a hazai és a román eredmények után most újabb országban bizonyított.

Egy nemzetközi diszkont lánc szlovákiai leányvállalatánál döntöttek a kasszafelügyeleti rendszer bevezetése mellett. 2012 májusában az áruházlánc 6 boltjába került telepítésre a POSeidon, és alig fél év elteltével már kézzelfogható az eredmény. Az ismeretlen eredetű leltárhiány mértéke összességében a negyedére csökkent. A rendszer működésének eredményességet az is bizonyítja, hogy a POSeidon bevezetését követően nemcsak a hiánymutatók javultak, de az élőerős őrzési idő is csökkenthető volt. Ez pedig további jelentős megtakarítást hozott partnerünk részére.

A szlovákiai eredmények is bizonyítják, hogy a JUSTICE Security hazai piacon egyedülálló kasszafelügyeleti rendszere nem csak Magyarországon képes megnyugtató és kimutatható eredményeket elérni, hanem határainkon túllépve is védi Megbízóink értékeit.

 

A POSeidon kasszafelügyeleti rendszerről bővebben a www.poseidonsystem.hu weboldalon olvashat.

Comments are closed