POSeidon Kasszafelügyeleti Rendszer

POSeidon Kasszafelügyeleti Rendszer

POSeidon áruvédelmi rendszer

A POSeidon Control System® a JUSTICE Security Kft. által kifejlesztett speciális pénztárellenőrző rendszer. Alkalmazásának célja elsősorban a kereskedelmi egységekben keletkező ismeretlen eredetű leltárhiányok csökkentése, illetve azok okainak feltárása.

A rendszer segítségével gyorsan, hatékonyan, nagy biztonsággal felderíthetők, kimutathatók a pénztáraknál szándékosan, vagy gondatlanul elkövetett, a vásárlóknak kárt vagy a tulajdonosnak leltárhiányt és kárt okozó cselekmények.

Pénztárellenőrző rendszerA rendszer mind a felvételeket, mind pedig a kasszából érkező információkat tárolja, így kiválóan alkalmas a különböző lopások kiértékelésére, a későbbiekben tapasztalatszerzésre, oktatásra. Mindezeken túlmenően a POSeidon Control System® számos olyan – nem feltétlenül szorosan a biztonságtechnikához köthető – információval is szolgál, amelyek  kereskedelmi célú adatokat, statisztikákat szolgáltatnak az üzemeltető felé.

Telepítése komoly preventív hatással jár, hiszen a rendszer archívuma egy esetleges hatósági eljárás során bizonyítékként is felhasználható.

POSeidon áruvédelmi rendszer működése

• A POSeidon Control System honlapja.

• POSeidon Control System ismertető pdf – LETÖLTÉS

A rendszer az alábbi országokban már bizonyított:

Vélemény, hozzászólás?