Just In Time szolgálatszervező rendszer

Just In Time szolgálatszervező rendszer

informatikai védelem rendszere

Just In Time (JIT) web alapú szolgálatszervező, információs rendszer elemei:
Szolgálatszervező modul.  Élőerős őrzés szolgáltatásainkkal jelenleg hazánk 118 városában vagyunk jelen, áruházanként gyakran egy fővel, az adott kereskedelmi egység nyitvatartási idejének csak egy részében. Ez fokozott odafigyelést igényel a tervezés, végrehajtás, valamint az ellenőrzés oldaláról is mivel a rendszer nyújtotta szolgáltatásoknak és az elemző-értékelő munkánknak köszönhetően csak akkor, és csak oda vezénylünk biztonsági őrt ahol, és amikor a vagyonvédelem indokolt az adott áruház helyzetében.
Szolgálat ellenőrző modul.  Rendszerünk a szolgálat tervezésen túl automatikusan figyelemmel kíséri az áruházi biztonsági őrök mobilhálózaton történő be- kijelentkezését, melynek  elmaradása esetén központi ügyeletünk beavatkozik, azaz megkezdi az elmaradás okának felderítését. Ennek is köszönhetően a szolgálat tervezés/megvalósulásunk aránya országos átlagban 99,72%.
Esemény modul.  A rendszer kiegészítő modulja segítségével napra(percre)kész információval rendelkezünk az üzletekben zajló intézkedésekről, eseményekről, mivel vagyonőreinknek azokat egy kódolt SMS üzenettel kell jelentenie a JIT-nek.
Jelentés modul.  Az intézkedésekről kapott SMS-ek segítségével megbízóink írásos formában is hozzájuthatnak információhoz – igényeiknek megfelelően napi/heti gyakorisággal.
Statisztikai modul. A rögzített adatok rendszerezését, értékelését teszi lehetővé, támogatva az elemző-értékelő munkát.
Elszámoló modul. A szolgálatszervező-ellenőrző modulok segítségével hó végén pontos óraelszámolás készíthető a megbízók részére. Igény esetén az alvállalkozók, biztonsági őrök óraelszámolása is elkészíthető.

Vélemény, hozzászólás?