Logisztikai központok és járműkövetés

Logisztikai központok és járműkövetés

Költséghatékony áruvédelem koncepciónk kialakítása során mindig figyelembe vesszük, hogy a raktárak, logisztikai központok viszonylag nagy alapterületű, jelentős teherforgalmat valamint látogatói forgalmat lebonyolító létesítmények, amelyeket technikai eszközök és humán, élőerős őrzés megfelelő kombinálásával lehet hatékonyan védeni.

A telephelyek kerítés, valamint a raktárépületek külső védelmét szakembergárdánk által megtervezett megbízható, intelligens technikai eszközök telepítésével biztosítjuk. Biztonságtechnikai eszközök alkalmazásával az élőerős őrzés szolgálat létszámát lehet optimalizálni.

A szakmailag képzett és irányított biztonsági őr-szolgálat a portaszolgálaton kívül technikai diszpécserszolgálatot is ellát (távfelügyelet), ellenőrzi és nyomon követi a területre belépő személyeket, gépjárműveket.

A technikai eszközök további felhasználási területei a szállítmányozás során is fontosak lehetnek. Szállítmányok nyomon követése céljából, sűrűn alkalmazott módszer a GPS-alapú nyomon követés, illetve egyéb elektronikai védelmi eszközök. Amennyiben a távfelügyelet mellett élőerős őrzésre vagy szállítmánykísérésre van igény, úgy azt is megtalálják szolgáltatásaink között.

Vélemény, hozzászólás?