JUSTICE E-Learning

A jövő oktatási koncepciója. Oktatók, tankönyvek és megalkuvás nélkül. Tableten.

eLearning

A hagyományos oktatási programok sok gonddal járnak

A munkatársak képzése kulcsfontosságú, de a hatékony megvalósítás nehéz feladat. Sőt gyakran lehetetlen. A kollégákra a munkahelyen van szükség, ezért nehéz őket az oktatás idejére nélkülözni. Az állandóan változó csapat is komoly kihívást jelent a képzésért felelős HR-es számára, ami nem csak a csapat összetételére, de a különböző tudásszintre is vonatkozik. Mindez persze nem lenne akadály, ha nem lenne a fajlagos képzési költség olyan nagyon magas. Így viszont értelmetlen kiscsoportos kurzusokat indítani.

– Nehéz a munkatársakat napokra nélkülözni – Egy boltból több hiányzót szinte lehetetlen pótolni – A munkatársak képzettségi szintje eltérő – A fluktuáció mindig újratermeli a képzési szükségletet – A hagyományos képzések fajlagosan drágák: – Oktatói díjak, – A munkatársak és az oktatók étkezési-, utazási és szállás költségei; – Folyamatosan ismétlődő költségek – Kis létszám esetén nem használható

Mi a megoldás?

A JUSTICE Security partnereivel közösen kidolgozott egy olyan újszerű képzési rendszert, amely alkalmas a változó összetételű alkalmazotti kör gyors és hatékony oktatására. Ennek lényege egy különleges moduláris tananyag, amelyet a munkatársak egy munkahelyre kihelyezett tableten sajátítanak el – egyéni tempóban. Nem kell utazni, egyeztetni, alkalmazkodni, hiszen az e-tanagyagból mindenki azt tanulja, amire szüksége van (illetve, amit a terület vezetője kijelöl neki). A munkahelyre kihelyezett tableteken rövid (max. 20 perces), interaktív leckét vannak feltelepítve, melyek köre folyamatosan bővül. A munkatársak minden lecke és minden tananyag végén ellenőrző kérdéseket kapnak (mini vizsga). A JUSTICE Security e-learning rendszerével így nem csak személyre szabható a tananyagok köre, de pontosan mérhető a haladás és az elsajátítás menete is.

JUSTICE E-Learning előnyei

– Nincsenek fizikai korlátok az oktatás folyamatában – Nem kell utazni – Nem kell szervezni – Nem kell egyeztetni – Nincs munkaidő kiesés, mert a tréning elemei a töredék időkben feldolgozhatók – Az oktatásra költött pénz nem egyszeri eseményt finanszíroz, – Az új munkatársak bármikor képezhetők – A digitális tananyagnak mindegy, hogy 5 főt, vagy 500-at oktatok vele – Rugalmas rendszer – Mindenki azt tanulja, amire szüksége van – A képzés időrendje egyénre szabott

Miért tablet?

Minden partner kap egy tabletet, amelyen a dolgozói tanulhatnak.

– Kicsi, bárhol bármikor bevethető – Olcsó, 100-200 Euro / darab – Egyszerű kezelni – Trendi és szexi

A jövő oktatási koncepciója már most elérhető, melyet elsősorban kiskereskedelmi hálózatok, gyárak munkatársainak képzéséhez ajánljuk. A tablet alapú e-learninggel az egy főre jutó képzési költség nagyságrendekkel alacsonyabb, mint személyes képzés esetén.

Vélemény, hozzászólás?