Heureka Check point okostelefon alkalmazás

Heureka Check point okostelefon alkalmazás

Heuréka

Mi az a Heureka Check point?

Vagyonvédelmi és kereskedelmi ellenőrzési tevékenységhez kapcsolódó jelentéskészítő alkalmazás okos telefonra.

Mire jó a Heureka?

A kereskedelmi egységek, boltok és ipartelepek vagyonvédelmi ellenőrzése során az egyik legfontosabb elem a jelentéskészítés. Valljuk be, a biztonsági őrök és területi képviselők számos jó tulajdonsággal rendelkeznek, de az adminisztráció ritkán tartozik ezek közé. A rosszul vagy hiányosan kitöltött jelentések, ellenőrzési beszámolók igen megnehezítik a hatékonysági számítások, összefoglalók, statisztikák készítését. Ezek nélkül pedig nehéz fejleszteni a szolgáltatást (pl. mely boltoknál csökkenthető az élőerős őrzés, hol van szükség új biztonsági kamerákra stb.) Ezt a problémát felismerve a JUSTICE Security speciális okos telefonalkalmazást fejlesztett, amely rendkívül meggyorsítja és leegyszerűsíti a jelentéskészítést. Nincs többé szükség papír alapú lehallgatás elleni védelem beszámolók írogatására és feldolgozására. A Heureka lényege, hogy a telefonon futó ellenőrzési jegyzőkönyv minták segítségével gyorsan, pontosan végrehajtható az ellenőrzések dokumentálása.

Hogyan működik?

A vagyonőr vagy területi képviselő elindít egy alkalmazást a telefonján és a folyamat elindul. Az elektronikus jegyzőkönyv automatikusan rögzíti a kitöltés idejét, helyét, elvégzi a kitöltő azonosítását. A legördülő menük segítségével gyorsan kiválaszthatóak a bolthoz és helyzethez tartozó megállapítások. A jegyzőkönyvhöz jegyzetek, szóbeli kiegészítésként hanganyagok, fényképek, videók is csatolhatóak, így az esetlegesen feltárt problémák, hiányosságok szemléltetése azonnali és kézzelfogható. Kitöltést követően a jegyzőkönyv automatikusan továbbításra kerül a vagyonvédelmi cég központi szerverére, ahol az archiválás történik. Az archívumban található áruvédelmi rendszer okostelefonon jegyzőkönyvek különféle szempontok szerint csoportosíthatóak, feldolgozhatóak, visszakereshetőek vagy akár tovább is küldhetőek pl. a megrendelő részére, ezzel is támogatva az élőerős szolgáltatás hatékonyságát.

A Heureka használatának előnyei

  • Gyorsaság, a kitöltőnek nem kell írnia, azonnal a helyszínen készíti el a jelentést
  • Pontosság, a menürendszer fix válaszokat kínál, a biztonsági őr csak kattintással választ
  • Egységesség, könnyebb statisztikai információkat nyerni a strukturált, azonos módon kitöltött jelentésekből
  • Egyszerűség, letisztult felület, könnyű használat
  • Praktikusság, csak egy mobiltelefon szükséges a helyszíni jelentéskészítéshez
  • Rugalmasság, a Heureka szabadon, az ügyfelek kívánsága szerint fejleszthető és bővíthető

Heureka háttér

A JUSTICE Security sok éve használja és folyamatosan fejleszti a Heureka alkalmazást, amely több száz kiskereskedelmi egység többtízezer ellenőrzése során bizonyított. A jelenlegi programot már nemcsak Magyarországon használják, de Európa 4 országában segíti a vagyonvédelmi jelentéskészítést. A Heureka összekapcsolható a JUSTinTime integrált szolgálatszervező rendszerrel, amely szintén a JUSTICE Security innovatív fejlesztése.

Kinek hasznos a Heureka?

A vagyonvédelemnek is lépést kell Vagyonvédelem a Heureka rendszer segítségével tartani az idővel és a technológia fejlődésével. Ma már nem elég „pár biztonsági őrt kiállítani”. A Heuréka olyan páratlan előnyt nyújt az adminisztrációs feladatok ellátása során, ami egyértelmű költségcsökkentést jelent az áruvédelemben és a vagyonvédelemben. A kereskedelmi és ipari cégek területi képviselői és kereskedelmi vezetői számára a fő előny az átláthatóság, az ellenőrzés lehetősége. A vagyonvédelmi cégek számára a fő előny a hatékonyság ugrásszerű javulása. A folyamatok gyorsabbak, egyszerűbbek és olcsóbbak lesznek. Ezen kívül fontos kiemelni a megbízói kapcsolatok javulását is, hiszen a betekintés lehetősége bizalmat teremt.

Vélemény, hozzászólás?