Munkaügyi magánnyomozás

Munkaügyi magánnyomozás

üzleti magánnyomozás HR területen

A munkavállaló érték. De a problémás munkavállaló komoly veszélyforrás. Az emberi erőforrás menedzsment egyre fontosabb területe a kockázatok felderítése és kezelése, hiszen:

  • Nem árt ismerni az új munkatárs múltját.
  • Nem árt tudni, ki csal a betegállománnyal.
  • Nem árt gyanakodni, kit érint a korrupció.

A JUSTICE Security munkatársai diszkréten, megbízhatóan gyűjtik össze a cég vezetését érdeklő információkat egy-egy alkalmazottról. Konkrét példák, megtörtént esetek:

  1. Háttér és múlt. Ügyfelünkhöz új munkavállaló jelentkezett vezető pozícióba, de gyanús volt az önéletrajza, amit szóban sem sikerült tisztázni, ezért utána kellett nézni, mi történt. Sikerült is az illető múltjában olyan tényezőket találni, ami miatt kockázatos lett volna a foglalkoztatása.
  2. Betegszabadság. Egy cégnél egyre gyakoribbak lettek a betegszabadságok. Üzleti magánnyomozóink hitelesen dokumentálták, amint az egyik „nagybeteg” teraszt betonozott.
  3. Belső elkövetés. Megbízónk egyik, beszerzésekkel is foglalkozó munkatársának magatartása és életkörülményei hirtelen változtak meg (új ház, nyaralás Balin stb.). Annak kellett utánanéznünk, hogy vajon örökség, szerencse vagy korrupció áll-e a háttérben. Sajnos az utóbbi volt.

A bizonytalanság, a gyanú mindkét félnek rossz, és megmérgezheti a munkatársi viszonyt. A JUSTICE Security üzleti magánnyomozása biztosan megtalálja a szükséges válaszokat.

Vélemény, hozzászólás?