Cégünk részt vett a 2018-as CEBIT-en

Cégünk, a Justice Security Kft. idén részt vett a világ egyik legnagyobb digitális kiállításán, a CEBIT-en, Hannoverben.

A MNKH és az IVSZ aktív segítségével, több magyar start-up-pal együtt kaptunk lehetőséget arra, hogy bemutassuk a POSeidon rendszerünket.

A kiállítás 5 napján számtalan érdeklődőt láthattunk vendégül, a Földgolyó minden pontjáról érkező látogatók mutattak érdeklődést irántunk. Chile, Kína, Kolumbia, Szlovénia, Lengyel- és Németország csak pár olyan ország, ahonnan üzleti ajánlatokat, partneri segítséget kaptunk ezen rövid időtartam alatt is.

Az eredmény: több mint 30 olyan komoly céggel kezdtünk tárgyalásokat, akik komoly üzleti partnerünkké válhatnak a jövőben.

A helyszínen kiállítottunk egy működő kasszarendszert egy folyamatosan üzemelő kamerával, amely élő képet közvetített és mutatta meg, mit is láthat a tulajdonos, ha rendelkezik POSeidon rendszerrel. Bemutattunk számos olyan trükköt is a rendszerünk segítségével, amely nagy sikert aratott a közönség körében. Kereskedelmi igazgatónk, FODOR GÁBOR előadott két helyen is, egyrészt a magyar standon, illetve az Expert Stage-en, ahol a közönség kérdéseire is válaszolt. Az idei előadásunk központi témája a víz volt, amely nemcsak POSeidon Isten eleme, de szimbolizálja az elfolyó veszteségeket is, a leltárhiányt, amelyet a rendszerünk kezelni képes. Az ezen gondolat alapján született marketinganyagunk, a logónkkal ellátott víz, szintén óriási sikert aratott a kiállításon.

A kiállítás alatt számos médium látogatott meg minket személyesen a standnál és kért interjút vagy készített riportot az ott lévő 3 kollégánktól.

Ennek köszönhetően megjelentünk többek között az Origon, az Indexen, az Echo Tv-n és a Világgazdaságban valamint a Millásreggeliben is.

Terveink szerint tovább folytatjuk a kiállításokon való részvételt és felhasználva az itt szerzett tapasztalatainkat még több potenciális partnert érünk majd el.

Comments are closed