Ismét a JUSTICE oktatott

Justice Security biztonságtechnikai oktatás

Ismét a JUSTICE oktatott

December 8-án a JUSTICE Security két munkatársa ismét oktatónak állt a Sämling üzleti felnőttképzés központjában. A biztonság és belsőellenőrzés képzésen résztvevő 18 hallgató képviselve mind az állami, – mind pedig a magán szektort. Anga-Kis Tamás stratégiai igazgatónk a belsőellenőrzésről és revízióról beszélt, kiemelve annak fontosságát napjainkban.  Őt követte Bene Krisztián kereskedelmi vezetőnk, aki pedig vagyonvédelmi szaktudását adta át, és a biztonságtudatos gondolkodásmód csiráját ültette el a résztvevők fejében.

Nem ez volt az első alkalom, hogy cégünk a gyakorlatban alkalmazott szaktudását osztotta meg a hallgatókkal. A Sämling-gel folytatott együttműködésünk révén belsőellenőrzés témakörben mindig a JUSTICE Security-t kérik fel meghívott külsős oktatónak.

Nem véletlenül, hiszen a vagyonvédelem auditálásában szerzett hozzáértésünk és szakmai tapasztalatunk eredményeképpen, 2014 szeptemberétől cégünk látja el a Praktiker barkácsáruház teljes belsőellenőrzését. Ezzel új szolgáltatást nyitva a JUSTICE Security termékportfóliójában.

Comments are closed