Új technikai igazgató a Justice Security-nél

Gecse Szabolcs, technikai igazgató
A Justice Security Kft. Gecse Szabolcs személyében új technikai igazgatót üdvözölhet csapatában.

Szabolcs villamosmérnökként végzett a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán, azonban azóta is nagy figyelmet fordít folyamatos szakmai fejlődésére. Több szakirányú engedéllyel és szakvizsgával is rendelkezik, többek között a villamos tervezői, vagyonvédelmi tervező-szerelő, felelős műszaki vezető, műszaki ellenőr, tűzvédelmi tervező – műszaki vezető képzettséggel.

A Külügyminisztérium Biztonsági Főosztályán nyolc évet töltött, ahol gyakorlati ismeretekre is szert tett a szereléstechnika, tervezés és kivitelezés területén. Főbb szakterülete a biztonságtechnikán kívül a tűzvédelem, illetve a kisfeszültségű hálózatok energiaellátása volt.
A külügyminisztériumi évek után Szabolcs a DBM Banktechnikai Kft-nél folytatta pályafutását, ahol az épületbiztonsági üzletág önálló gazdasági és műszaki irányításáért volt felelős.

A Justice Security Kft. a közelmúltban ügyfelei körét külföldön is szélesítette, így Szabolcs felsőfokú angol nyelvtudása segítséget jelent a biztonságtechnikai tárgyalások, egyeztetések folyamán.

Comments are closed