Dabas Wellis indulás

Július elsejével indult élőerős szolgáltatásunk Európa legnagyobb jakuzzi gyártójának a Wellis Magyarország Zrt. dabasi telephelyén.

Kollégáink először széleskörű biztonsági auditot végeztek a telephelyen. Az auditálást követően az eredmények és tapasztalatok értékelése következett a megbízóval. A felmérés és az egyeztetések után elkezdődött a telephely élőerős őrzésének előkészítése. A vállalkozás dinamikusan fejlődik, amit mi sem mutat jobban, hogy jelenleg több mint 450 ember dolgozik azon a kitűzött célon, hogy ne csak Európa, hanem világszinten is a legnagyobb jakuzzi gyártó cég legyen.

Az együttműködés egyik jövőbeli alapköve egy modern vagyonvédelmi koncepció, miszerint a napi feladatok ellátásához szükséges papír alapú nyomtatványokat felváltja egy teljesen új elektronikus rendszer. A vagyonőrök mindent elektronikus formában fognak kezelni. A vagyonőrnél lévő okos eszközre érkeznek be a napi feladatellátáshoz szükséges információk, a különböző érzékelők és rendszerek jelzései. A technika segítségével gyorsabb reagálást segítő, pontosabb, egyszerűbb és környezetkímélő megoldás születik.

Comments are closed