Éves sport kitekintő – 2020

A tavalyi évben sajnálatos módon rengeteg sportesemény maradt el a vírus következményeként. Ugyanakkor mégis jó pár kollégánk sport iránti szeretetének és elhivatottságának köszönhetően több sikerről is beszámolhatunk. Először is, augusztus elsején két kolléganőnk a pénzügyről sikeresen teljesítette az óriási érdeklődésnek örvendő Balaton átúszást. A 7700 indulóból csodálatos 3 óra 4 perces és 3 óra 7 perces időeredménnyel az 5670. és az 5824. helyen értek célba az 5,2 km-es távon.

Területi vezető kollégánk októberben részt vett az immáron 35. alkalommal megrendezett SPAR maraton és futó fesztiválon. A verseny szigorú járványügyi intézkedések mellett zajlott, a megszokott nagyjából 30.000 versenyzőhöz képest idén 18.000-en indultak el a versenyen. Ez a verseny egyébként a hosszútávfutók ünnepe, így kollégánk számára különösen fontos, hiszen gyermekkora óta szenvedélye a sportolás. A nagyjából 3000 fő által választott maratoni távban indult el munkatársunk és 4 óra 7 perces időeredménnyel összesítettben 796., míg saját korosztályában a szenzációs 161. helyezést érte el.
Biztonságtechnikai divíziónk a HR osztállyal karöltve indult a Zúzmara félmaraton fesztiválon, így ezzel a részvétellel mindegyik szakterületünk kivette a részét a 2020-as sportsikerekből. Ezen felül a biztonsági divízió vezetője a Wizz Air félmaratonon is részt vett, ahol 2 óra 20 másodperces időeredményével nyújtott kiemelkedő teljesítményt a 21 km-es távon.

Szívből gratulálunk minden munkatársunknak a kiemelkedő eredményekhez és mindenkit arra buzdítunk, hogy sportoljon minél többet.
2019-ben egyébként cégünk csapatban indult a „Fut a cég” névre keresztelt eseményen sorozaton és az induló 740 céges csapatból a Justice csapata a kiemelkedő 55. helyen ért célba. Ezen a rendezvényen a vagyonvédelmi cégek közül kizárólag mi vettünk részt. Reméljük, hogy idén ismét versenybe szállhatunk céges csapatunkkal, ha a pandémiás körülmények is engedik!

Comments are closed