A jó vagyonőr 6 ismérve

Sokan azt gondolják, hogy egy biztonsági őr csak álldogál az üzletben, nem csinál semmit, igazából felesleges is a jelenléte. Ez távolról sincs így, egy jó vagyonőrnek rengeteg területen meg kell felelnie.

A Justice Security 2 éve folytat vagyonőrképzést is, amely kifejezetten gyakorlati alapú, és akkreditált oktatók vezetésével folyik. A képzés során a leendő biztonsági őrök a gyakorlatban sajátíthatják el azt, amit elméletben már megtanultak.

biztonsági őrök

6 alapvető területen kell egy vagyonőrnek helyt állnia:

  1. Ügyfélközpontúság
  2. Szabálykövetés
  3. Stressztűrés
  4. Felelősségtudat
  5. Etikus magatartás
  6. Problémamegoldás

A Justice Security kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a kezdetektől megismerje a leendő vagyonőröket, és kapcsolat alakuljon ki a legjobbak és a cég között. Ezzel ugyanis biztosítható, hogy a Justice Security folyamatosan a legmagasabb színvonalon garantálhassa szolgáltatásait, hiszen így elsőként tud választani a legjobb új munkatársjelöltek közül. A fenti 6 ponton kívül emiatt is tér ki a képzés a tudatos karrierépítés és a jó pályázati anyag összeállításának területére is.

Kép forrása: https://media.licdn.com/mpr/mpr/shrinknp_800_800/AAEAAQAAAAAAAAgUAAAAJDNlODZiYTIxLWI5ODctNDIzMy04NzI0LTQ3NzEwMjVhZmE5NQ.png

Comments are closed