A jövő betanítási módszere már most elérhető

Ismerős az alábbi helyzet?

A bolthálózat HR-vezetője nyugalmat erőltetett magára, de legszívesebben széttépte volna a képzési tervet. Hát, hogy lehetne tőle hatékonyságot elvárni ilyen fluktuáció mellett? Most ért véget egy tréningsorozat, de a végzősök egy része már távozik is (van, aki önként), és erre most itt vannak az újak. Pedig négy emberrel nem indíthat tréning csoportot. Ráadásul az érkezők nincsenek is egy szinten.

új betanítási módszer

A munkatársak képzése kulcsfontosságú, de a hatékony megvalósítás nehéz feladat, sőt gyakran lehetetlen, az alábbi 3 pont miatt:

  1. A kollégákra a munkahelyen van szükség, ezért nehéz őket az oktatás idejére nélkülözni.
  2. Az állandóan változó csapat is komoly kihívást jelent a képzésért felelős HR-es számára, ami nemcsak a csapat összetételére, de a különböző tudásszintre is vonatkozik.
  3. A fajlagos képzési költség nagyon magas, így viszont értelmetlen kiscsoportos kurzusokat indítani.

Van megoldás!

A Justice Security partnereivel közösen kidolgozott egy olyan újszerű képzési rendszert, amely alkalmas a változó összetételű alkalmazotti kör gyors és hatékony oktatására. Ennek lényege egy különleges moduláris tananyag, amelyet a munkatársak a munkahelyre kihelyezett tableten sajátítanak el – egyéni tempóban.

Nem kell utazni, egyeztetni, alkalmazkodni, hiszen az e-tananyagból mindenki azt tanulja, amire szüksége van (illetve, amit a terület vezetője kijelöl neki).

A munkahelyre kihelyezett tableteken rövid (max. 20 perces), interaktív leckét vannak feltelepítve, melyek köre folyamatosan bővül. A munkatársak minden lecke és minden tananyag végén ellenőrző kérdéseket kapnak (minivizsga). A Justice Security e-learning rendszerével így nemcsak személyre szabható a tananyagok köre, de pontosan mérhető a haladás és az elsajátítás menete is.

Kinek ajánljuk? Elsősorban kiskereskedelmi hálózatok, gyárak munkatársainak képzéséhez. A tablet alapú e-learninggel az egy főre jutó képzési költség nagyságrendekkel alacsonyabb, mint személyes képzés esetén. Nézze meg ismertető kisfilmünket itt!

Comments are closed