JUSTICE Partnernap – Irodaavató

vagyonvédelmi cégek a Justice Security irodaavatóján

Partnernap – Irodaavató

Legyen „kettő-az-egyben” – döntöttek a JUSTICE Security munkatársai. Így november 27-én, a cég idén először tervbe vett partnertalálkozója egyben a szeptemberi költözés miatt aktuális irodaavató rendezvénye is lett. biztonságtechnikai előadásA programot Kovács György ügyvezető igazgató és tulajdonos nyitotta meg, és üdvözölte a vendégeket a tágas, modern irodában. A bevezetőben röviden összefoglalta, minek is köszönhető, hogy a JUSTICE Security minden válság ellenére dinamikusan tudott, és tud fejlődni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint új irodánk ahol a legmodernebb technológiával működő videó távfelügyeleti rendszer készült el, a korábbinál 40-szer gyorsabb internetkapcsolatnak köszönhetően. De fejlődésünk ennél sokkal többet takar. Évek óta jelen vagyunk több európai országban, azonban az utóbbi év hatalmas előrelépést jelentett a francia biztonságvédelmi piacon: egy kiskereskedelmi lánc komplex vagyonvédelmi feladattal bízott meg minket. A Justice Security növekedését garantáló innovatív megoldások terén sincs megállás. Ügyfeleink rövidesen megismerhetik például a JUSTrack sajátfejlesztésű áruvédelmi rendszerről előadásflottafelügyeleti rendszert, vagy a POSeidon Kasszafelügyeleti Rendszer kistestvérét, amely az 1-2 kasszás üzletekre fog fókuszálni. A nyitóbeszéd után az új iroda körbejárása következett. Színesítette a programot, hogy a JUSTICE Security ügyeleti központjában Révész Péter, a GeoVision Hungary ügyvezető igazgatója személyesen mutatta be a XXI. század technikai lehetőségeit maximálisan kihasználó, legkorszerűbb videó-távfelügyeleti rendszert, amit már a Justice Security is alkalmaz szolgáltatásai minőségi ellátásához. Ezután a díjnyertes POSeidon Kasszafelügyeleti Rendszer működésébe engedett rövid betekintést nyerni Anga-Kis Tamás stratégiai igazgató és Gaiger Csaba IT specialista. lehallgatás felderítésről előadásVégül az irodabejárás utolsó állomásaként Holecz Nándor szakmai vezető mutatta be lehallgatás felderítő eszközparkunkat, így a vendégek közelről megtekinthették milyen komoly technikai felszereltség szükséges, hogy felderíthető legyen egy „poloska”. A program szakmai előadásokkal folytatódott. Bene Krisztián kereskedelmi vezető a lehallgatás elleni védekezés további részleteibe avatta be a vendégeket, majd Nyéki Dávid területi vezető adott áttekintést a vagyonvédelmi piac aktuális helyzetéről, problémáiról és a lehetséges megoldásokról. Végül Anga-Kis Tamás ismertette a JUSTICE Security 2015-ös évre tervezett újdonságait:
AuditPrime – könyvelést ellenőrző szoftver, mondhatni „a könyvelés POSeidonja”
E-learning – digitális vagyonvédelmi tananyag
EndpointProtector – IT biztonsági rendszer, mely az adatkiszivárgást gátolja meg. A partnernapot ajándéksorsolás, valamint utána egy kellemes, kötetlen beszélgetés zárta. Aki nem tudott eljönni, azzal vigasztalódhat, hogy a JUSTICE Security egy évente megrendezésre kerülő szakmai konferenciát szeretne ezzel elindítani, melyen a résztvevők informálódhatnak a kereskedelmi és ipari vagyonvédelmi szakma jelenlegi helyzetéről, technikai újdonságokról és a kapcsolódó témakörökről.

További képek a Partnernapról: vagyonvédelem lehetőségei a POSedion rendszerrel Justice Security Tanácsadó és Szolgáltató őrző-védő cég irodaavató előadás a kamera rendszerekről előadás a lehallgatás védelemről

Comments are closed