Mi történt a Laurel Retail Konferencián?

November 12 és 13-án immáron 5. alkalommal került megrendezésre, a mára már a kiskereskedelmi szektor és a gazdasági élet egyik legmeghatározóbb eseménye: a Laurel Retail Konferencia.

Az idén Kecskeméten megrendezett esemény a „Közelebb hozzuk a jövőt” címet kapta. Ezzel is utalva, hogy az előadások témái igyekeznek választ adni a kereskedelmet érintő aktuális kérdésekre, valamint bemutatják a piac legújabb trendjeit, technológiai innovációit.

A meghívottak és az előadók között egyaránt szerepeltek az informatikai, a gazdasági és a politikai élet prominens képviselői. Teljesség igénye nélkül: Nógrády György biztonságpolitikai szakértő a világ és Magyarország jelenlegi helyzetéről beszélt; bejelentkezett Hangout-on Bíró Pál – Google Industry Head-je; rendkívül érdekes és szórakoztató kerekasztal beszélgetést tartott Alföldi Róbert, Erdélyi „Superman” Zsolt és Urbán Zsolt (HD Group Ügyvezetője); Mamuzsics Gábor, a NAV osztályvezetője az online kasszák lehetőségeit ismertette a közönséggel; Vámos György, OKSZ főtitkár a hazai kereskedelem helyzetét taglalta. Bámulatos volt látni a különböző technológiai lehetőségeket, amik segítségével a jövőben gyorsabban és egyszerűbben vásárolhatunk majd.

Az első nap előadásait zárta, az estét pedig nyitotta egy kellemes hangulatú gálavacsora. Ezután egy játékos vetélkedőben mérhették össze magukat a résztvevők, mennyire tudnának helytállni a pénztárak mögött kasszásként. A nyertesek kihirdetését egy fergeteges brazil show követte, a nyakkendők meglazultak és a szórakozásé, a kapcsolatépítésé lett a főszerep.

A konferencia sikeresen zárult, rengeteg új kapcsolat született, jobbnál jobb, tartalmas és érdekes előadások hangzottak el, valamint a rendezvénynek sikerült betekintést nyújtania a kiskereskedelem jövőjébe.

A Laurel cégcsoport stratégiai partnere, a JUSTICE Security is részt vett a konferencián, mind kiállítással, mind pedig a saját fejlesztésű POSeidon Kasszafelügyeleti Rendszerről szóló előadással. Bene Krisztián kereskedelmi vezető a második napon ismertette a konferencia résztvevőivel a leltárhiány csökkentésének leghatékonyabb eszközét, ami sokakban felkeltette az érdeklődést, és felnyitotta szemüket, hogy a belső visszaélések ellen is nélkülözhetetlen a védekezés.

A leltárhiány csökkentésének specialistája a JUSTICE Security, amely 2012-ben elnyerte „Az év biztonságvédelmi szolgáltatója” díjat a kiskereskedelmi egységekre kidolgozott vagyonvédelmi rendszerével. Többek között ennek a szisztémának a része a POSeidon Kasszafelügyeleti Rendszer, amelyről elmondható, hogy ma Magyarországon piacvezető módon egyedüliként rendelkezik engedéllyel az online kasszákra való csatlakozásra.

A kasszafelügyelet terén cégünkre bátran alkalmazhatjuk Erdélyi „Szuperman” Zsolt gondolatát, miszerint „Mindegy, hogy mit csinálsz, amíg azt te csinálod a legjobbanrsz_20141112191.jpg

Comments are closed