Kilenc plusz egy ügyes kütyü hogy a szünidő alatt is biztonságban érezhesse magát

Messze utazik, vagy csak ide a közelbe? Egy hétvégére, vagy több hétre? Ami biztos, jobb, ha felkészül, és visz magával valami eszközt a nyaralásra, ami révén idegen helyen is nagyobb biztonságban tudhatja értékeit, térhet aludni nyugodtan. Plusz egy bónusz ötlettel.

1biztonságvédelem, ajtótámasz. Teleszkópos ajtótámasz

Tévedt már be idegen szobába egy ismeretlen szállodában? Nyitott már önre valaki tévedésből ajtót ugyanígy? Nos, az utóbbit könnyen elkerülheti ezzel az ajtókitámasztóval. Bármelyik kilincs alá beilleszthető, és nyugodtan pihenhet: az se jön be, akinek kulcsa lenne az ajtóhoz. (Azt azért ellenőrizze, hogy az ajtó befelé nyíljon!)

 

ajtózár, biztonságvédelem2. Hordozható biztonsági ajtózár

Ha nincs elég hely a teleszkópos botnak a bőröndben, jól jöhet egy ilyen, az ajtó és a ajtótok közé illeszthető utólagos zár. Csak az jön be, akit ön is beenged.

 

 

információ védelem3. Olcsótelefon

Ha félti drága okostelefonját vegyen mellé egy nem olyan okos, de olcsót. Páldául a Nokia 216-ot. Beépített e-mailklienssel, Facebook-messengerrel, Twitterrel,alig több mint 10 ezer forintért. Ezt nem fogják kitépni a kezéből sehol.

 

 

 

biztonsági bőrönd, vagyonvédelem4. Okosbőrönd

Telefonos alkalmazással nyitható-zárható, ugyenezzel nyomon is követhető, sőt riaszt is, ha valami nincs rendjén ez az okosbőrönd. Beépíttet akkuval, amiről játszva feltölthető a telefon, a zenelejátszó, vagy más kütyü.

 

nyomkövető, vagyonvédelem5. Nyomkövető

Ha már van jó bőröndje, de nem szeretné hogy elvesszen, tegyen bele nyomkövetőt. Ennek a SIM-kártyával működő kütyünek a segítségével mindig tudni fogja merre jár a csomagja, mert SMS-ben vagy e-mailben megküldi a koordinátáit.

 

széf6. Útiszéf

Az értékes kütüyüknek, pénznek iratoknak, ha úgy érzi nem bízná a szállodai személyzetre értékeit, vagy túristaszállón, hostelben éjszakázik. Az 12 literes útiszéf szövettel borított acélhálóját nem egyszerű kivágni, sodronyzárjával bármilyen stabil dologhoz odarögzíthetjük.

 

 

biztonsági tárca7. Leolvasásmentes tárca

Aggódik, hogy valaki rossz szándékkal leolvassa paypassos kártyáját? Tegye leolvasásmentes tárcába, így nyugodtan dughatja a farzsebébe.

 

 

biztonsági hátizsák8. Zsebtolvajbiztos hátizsák

Kiszúrásbiztos, rejtett cipzárral, ami csak akkor elérhető, ha viselője leveszi. Ebből a zsákból, amíg a hátán van, nem emelnek ki semmit.

 

vagyonvédelem naptejjel9. Trükkös értéktartó

Mi lenne kevésbé semmitmondó dolog, amit magunkkal viszünk a strandra, ha nem egy doboz naptej? Ez a lényege ennek az értéktartónak: beletehetjük értékeinket, ha mindenképpen magunkkal kell vinnünk őket, de nem fog feltűnni senkinek. Csak aztán ne nyitogassuk feltűnően!

megfigyelő kamerák+1. Biztonsági kamera

Amíg ön távol van, jó tudni, mi zajlik otthon. Erre kitűnően alkalmas egy biztonsági kamera. Ez például mozgásérzékelővel rendelkezik, és riaszt, ha szükséges. Internetes kapcsolattal távolból is elérhetjük a képét, így élőben láthatjuk, mi történik otthon, sőt kétirányú hangátvitelének köszönhetően rá is szólhatunk az illetéktelen behatolóra.

Comments are closed