Mérföldkövek a Justice Security életében!

Pontosan tudjuk, hogy ebben a nehéz időszakban sok új kihívással kellett megküzdenie mindenkinek, így nekünk is. Mi úgy döntöttünk, hogy a nehéz időszakban a jövőre és digitalizációs fejlesztéseinkre koncentrálunk.

Örömmel jelentjük be, hogy a január óta tartó előkészületek után a mai napon három siker mérföldkövet is elértünk:

  1. 100-nál is több saját alkalmazottunk lett, ezzel egyértelműen jelezzük megrendelőinknek és versenytársainknak, hogy milyen úton kívánunk tovább haladni.
  2. A megnövekedett HR adminisztráció, munkavállalóink képzéseinek támogatására, valamint a toborzási feladatok hatékonyabb ellátásnak érdekében, éles üzembe helyeztük a XXI. század követelményeinek megfelelő, a többoldalú interaktív kommunikációt is lehetővé tevő HR Master rendszerünket.
  3. A transzparencia, a precíz kontrolling jegyében pedig az SAP Business One rendszer bevezetése fejeződött be a mai napon és kezdte meg éles működését.

Mérföldköveinktől azt várjuk, hogy megrendelőink részére nyújtott szolgáltatásaink minősége javuljon, elégedettségük tovább emelkedjen és ár/érték arányban a lehető legjobbat nyújtsuk számukra.

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki részt vett/részt vesz a mérföldköveknek az elérésében! Mindez csapatunk összefogása, kitartása és fáradhatatlan munkája nélkül nem jöhetett volna létre.

Köszönjük, fejlődjünk együtt!

Comments are closed