Romániában a POSeidon

A POSeidon Control System® kasszafelügyeleti rendszer fejlesztője a hazai sikereket követően megkezdte a termék külföldi piacokra történő bevezetését.

A Magyarországon telepített rendszerek alkalmazásával a csökkenő leltárhiányoknak köszönhetően már több százmilliós nagyságrendben értek el megtakarítást az eszköz használói.

A fejlesztők már az eredeti koncepció kialakításakor is kiemelt figyelmet fordítottak a több nyelven történő alkalmazhatóságra (az angol és német nyelvek természetszerűsége mellett). A fejlesztések során egyszerű dolguk volt a szakembereknek a különböző idegen nyelvekre való áttérésre, így román és bolgár nyelven el is érhető az „expatrióta” változat.
Az első tesztrendszer már telepítésre került Romániában, az egyik barkácsáruház -lánc marosvásárhelyi üzletében. Az eszköz kiforrottságát jól mutatja, hogy különösebb problémák nélkül sikerült a külföldi rendszerbeállítás.

Ahogyan a JUSTICE Security Kft. – mint a POSeidon Control System® tulajdonosa – menedzsmentje azt korábban is hangoztatta, a globális gondolkodás, a proaktív stratégia kiemelt fontosságú a magyarországi KKV-k fejlődéséhez. Ennek köszönhető, hogy a JUSTICE Security azon a piacon is meghatározó szereplő maradhat, ahol gyakran a legalacsonyabb díj az, ami alapján döntenek a megbízók annak ellenére, hogy ez általában nem a legolcsóbb megoldást jelenti.

„Továbbra is igyekszünk olyan összetett szolgáltatáscsomagot nyújtani, amely biztosíték lehet arra, hogy Megbízóink költségei, illetve hiánya olyan mértékben csökkenjen, amely nem csak elfogadható, de kiemelkedő a piaci átlagot tekintve. Egyes szolgáltatásaink díjai valamivel magasabbak lehetnek ugyan, mint a legolcsóbb kínálati árak, azonban a teljes költséget tekintve már nem mondható el, hogy szolgáltatáscsomagunk díja jelentősen.

 

Comments are closed