Utánpótlás nélkül nincs jövő

A JUSTICE Security komolyan veszi az utánpótlás képzést mind szakmai, mind sport vonalon. 2015-től ugyanis nemcsak a vagyonőrképzésben vállal komoly szerepet, de a fiatal generáció sportéletének támogatásából is kiveszi a részét. szalag átvágása a vagyonvédelmi cég ünnepségén „Egy dinamikusan fejlődő cég nem teheti meg, hogy ne gondoljon a környezetére, és ne törekedjen a társadalomban való aktív felelősségvállalásra. Eddig is szívügyünk volt támogatni a civil szférát, a jövőben is ebben a filozófiában kívánunk tevékenykedni.” – nyilatkozta Kovács György a JUSTICE Security ügyvezető igazgatója, az újpesti Aranyalma Óvoda Ovi-Foci Pályájának ünnepélyes átadásán.

2015. május 4-én adta át ugyanis az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány legújabb foci pályáját, melyet a JUSTICE Security támogatott.

A dátum nem véletlen, hiszen e napra esett volna az alapítvány alapítója, Buzánszky Jenő 90. születésnapja. Sajnos Ő már nem lehetett jelen a rendezvényen, de az Ő emléke előtt tisztelegve sikerült egy igazán különleges pályaátadó ünnepséggel emlékezni. A pályaátadó szolgált helyszínül az eredetileg Jenő bácsi születésnapi ajándékául szánt Ovi-Foci Induló és Ovi-Foci Dal ősbemutatójának, Szolnoki Péter (a Bon Bon együttes énekese), valamint a Kőrösi Csoma Általános Iskola Bodzavirág Kórus és Bodzabogyó Énekegyüttese tagjainak részvételével. Kívánjuk, hogy az átadott pálya nagy örömére szolgáljon a gyerekeknek és hasonló tehetségeket neveljen ki, mint Buzánszky Jenő!   Vagyonvédelmi cég munkatársai   sport támogatója a Tanácsadó és Szolgáltató őrző-védő cég   gyermekelőadás a Justice Security ünnepségén

Comments are closed