15 éves lett a JUSTICE Security

A JUSTICE Security 2001-es megalapítása óta töretlenül bizonyít a vagyon- és értékvédelem területén. Tucatnyi díj és elismerés jelzi azt a minőséget, amit már az alapításnál célul tűzött ki. A cég az elmúlt 15 évben nemcsak a hazai és nemzetközi minőségbiztosítók elismerését vívta ki, hanem többek között elnyerte az Év biztonságtechnikai megoldása és az Év biztonságvédelmi szolgáltatója címeket és volt Ozone Zöld-díjas is.

A JUSTICE Security cégfilozófiája a megnyugtató értékvédelem biztosítása, célzott és hatékony megoldásokkal. A társaság olyan vagyonvédelmi cég, amely a mai igényeknek megfelelően, a legteljesebb ügyfél-elégedettségre törekszik. Büszke arra, hogy megrendelői nemzetközi színvonalú elvárásainak folyamatosan megfelel igényeik, problémáik azonnali, kreatív, teljes körű és szakszerű megoldásával. 

PoseidonA cég megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít a vagyonvédelemben megjelenő új technológiák meghonosítására, hogy az egyedi igényeket is kiváló színvonalon elégíthesse ki. Mindezek mellett több saját fejlesztésű megoldással – POSeidon, JUSTRec, JUSTinTime, Heuréka – jelent meg a piacon, amellyel a nemzetközi színtérre is kilépett. Kijelenthetjük, hogy immár a vagyonvédelem szinte teljes vertikumát átölelő eszközparkkal rendelkezik.

A vállalat elkötelezettségét jól mutatja, hogy legnagyobb partnereivel már 15 éve működik együtt. Országos lefedettséggel Magyarország 70 városában van jelen, és több európai országban is képviselteti magát.

A cég és megbízói iránt elkötelezett, felsőfokú végzettséggel rendelkező, fiatal csapat kreatív ötleteivel mindig megoldja még a lehetetlennek tűnő ügyeket, problémákat is. Saját programozó-matematikusaikkal képes a társaság a legbonyolultabb rendszerintegrációkat végrehajtani, ezáltal nagyságrendileg tudja javítani a biztonságtechnikai eszközök, módszerek hatékonyságát. A minőségbiztosítási rendszerek működtetésével és munkatársai folyamatos képzésével a JUSTICE Security garantálja a vagyonvédelem legmagasabb színvonalát.

A munkatársak a születésnapi csapatépítőn

 A munkatársak az évfordulót Mátraházán, egy 2 napos csapatépítő tréning keretében ünnepelték. A programban többek között szerepelt  terepsegway, polaris ranger terepjáró túra és kommunikációs tréning is.

A vállalat következő 15 éves célkitűzése, hogy ne tömegszolgáltatást értékesítsen a nagy árbevétel elérése érdekében, hanem olyan teljes körű, ügyfélre szabott megoldásokat kínáljon partnereinek, amelyek hatékonyak, megbízhatóak és hosszú távú ügyfél-elégedettséget eredményeznek.

Comments are closed