A Justice Security Kft. lett „Az Év Biztonságvédelmi Szolgáltatója

Elismerést nyert a megnyugtató értékvédelem

 

Budapest – 2012.március 22-én adták át a vagyon- és biztonságvédelmi szakmai legjobbjainak járó díjakat. A legmagasabb szakmai elismerést, „Az Év Biztonságvédelmi Szolgáltatója” címet a Justice Security Kft. nyerte el.

A Magyarországi Biztonsági Vezetők Egerszalókon megtartott XIII. konferenciáján került sor az egyesület, a Vagyonvédelmi Szakmai Kamara, a Nemzetközi Testőrszövetség valamint a Detektor Plusz szakmai folyóirat által meghirdetett „Az Év Biztonságvédelmi Szolgáltatója” pályázat eredményhirdetésére.

A díjat ebben az évben a Justice Security Kft-nek ítélte oda a zsűri a kiskereskedelmi üzletláncok védelmére kialakított „Complex Store Security Sytem” elnevezésű rendszerének kifejlesztéséért. Ez a rendszer rendkívül hatékony módon kezeli az egyes üzletek védelmi szintjének változását, aminek következtében az élőerős őrzés ideje akár a felére is csökkenthető.

A megbízó cégek körében rendkívül népszerű rendszer hatékonyságának bizonyítéka, hogy a Justice Security által felügyelt kiskereskedelmi egységekben a leltárhiányt az iparági szint ötödére sikerült csökkenteni.

A cégnek nem ez az első szakmai elismerése. Kovács György, a Justice Security tulajdonosa és ügyvezető igazgatója volt 2000-ben „Az év biztonságvédelmi menedzsere”, 2007-ben pedig a cég által fejlesztett POSeidon intelligens pénztár-felügyeleti rendszer kapta „Az év biztonságtechnikai megoldása” díjat.

Comments are closed