Termékbemutató és partnertalálkozó a Watch Lock UK és a Justice Security Kft szervezésében

2012. január 12-13-án a Justice Security Kft. partnertalálkozót szervezett, melyre meghívást kaptak szállítmányozással, raktározással, fuvarozással, közüzemi szolgáltatással foglalkozó vállalatok.

A partnertalálkozóra célja az volt, hogy a Justice Security Kft. – Richard Lang-gal, a Tag Guard Ltd. igazgatójával közösen – újdonságnak számító mobil, vezeték nélküli biztonságtechnikai eszközöket mutasson be az érdeklődőknek.

A forradalmi újdonságnak számító eszközök megoldást jelenthetnek kábellopások, közműrongálások felderítésére, villamos árammal még nem rendelkező épületek, szállító-, és iroda konténerek technikai védelmére, valamint közüzemi szolgáltatók fogadóállomásainak nyitás-zárás figyelésére.

A cég speciális termékét -Watch Lock – nagy érdeklődés övezte. A termék „leegyszerűsítve” egy GPS antennával és térképfelületen nyomon követhető szabotázsvédelemmel ellátott lakat.
A Watch-Lock megoldást a biztonságtechnika egyik alapelve keltette életre, miszerint a hatékony védelmet az elektronikus és mechanikus védelmi eszközök kombinációja biztosítja a leghatékonyabban. Ez a konkrét termék esetében a magas szilárdságú (C10) acél test és a GPS elektronikai modul, mely tartalmazza a SIM kártyát, akkumulátort és az alkalmazás specifikus áramkört.
Akár SMS, akár e-mail formájában a nyitás, zárás és szabotázs kísérletek azonnal átjelzésre kerülnek a felügyeleti állomásra.
A Watch-Lock konfigurálása USB porton keresztül számítógépről történik, ahol több tucat jellemző paraméterezhető. Ilyen pl.: a tiltott időszakban történő nyitás jelentése.
A lakat beépített rezgésérzékelővel rendelkezik, amely az illetéktelen nyitás, illetve szabotázs kísérletek jelzését biztosítja.
A garantáltan egyedi kulcsok másolása csak a biztonsági kártya segítségével történhet, legyen szó mester kulcsról vagy alacsonyabb jogosultsággal bíró kulcsokról.
A Watch-Lock az EN1627 szabvány szerinti Grade 3 biztonságtechnikai besorolás alá esik.

A Justice Security mindazzal az infrastrukturális háttérrel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a fentebb említett biztonságtechnikai eszközöket és megoldásokat szolgáltatásként felajánlva támogassa a megbízóit.

A sikeres termékbemutató eredményeként a Justice Security Kft. disztribúciós megállapodást köt a Tag Guard Ltd-vel, mivel az ilyen innovációs eszközök könnyen illeszthetőek a cég kiépített infrastruktúrájába, így távfelügyeleti diszpécserszolgáltatást, monitoring szolgáltatási hátteret az ügyfél részéről már nem igényel. A szinte pár perc alatt telepíthető eszközök hatékony és a leggyorsabb megoldást jelentik a fent vázolt vagyonvédelmi feladatokra.

 

Comments are closed