Laurel Kiállítás – a boltok jövője, a jövő boltjai retail konferencia

A JUSTICE Security kiállítóként vett részt  2011. november 9-10-én Siófokon megrendezésre került „A boltok jövője … A jövő boltjai” retail konferencián.

A konferencián megerősítést nyert azon feltételezésünk, hogy korszakváltás történik a kereskedelmi szektorban. Az internet és az okostelefonok térhódítása hatással van a hagyományos kereskedelemre, ugyanakkor a gazdasági válság is jelentős szerepet játszik az elkövetkezendő időben. A fogyasztás csökkenésére szükséges berendezkedni az üzleteknek, hangzott el a kereskedelmet meghatározó food és nonfood szektor piacvezető vállalatai részvételével megrendezésre került konferencián.

A JUSTICE Security nagy sikerrel mutatta be a POSeidon Control System 2.0 intelligens kasszafelügyeleti rendszerét, amely kiválóan integrálható az üzletek kasszáihoz, mint jövőbe mutató innováció. Az elkövetkezendő évekre jósolt forgalomcsökkenés nem feltétlenül jár együtt a nyereség csökkenéssel, mert a cég tapasztalatai szerint a POSeidon rendszerükkel optimalizálható az ismeretlen eredetű veszteség, feltárásra kerülhetnek szakmai, illetve folyamathibák, amelyek mind súlyos forintokat jelenthetnek a tulajdonosnak.

 

Comments are closed